SKOKLOSTER LANTHANDEL
ÖPPETTIDER:   MÅNDAG - FREDAG 11-19    LÖRDAG - SÖNDAG 10-17


Livsmedel

Kompletteringshandling, fika, snabblunch, fredagsmys, söndagsmiddag eller kanske alla veckans måltider? Vår ambition är att du som skoklosterbo ska kunna göra de livsmedelsinköp du önskar utan att behöva lämna halvön!

Vi strävar efter att tillhandahålla ett så brett livsmedels-utbud som möjligt. Hör gärna av dig med önskemål om något du vill köpa hos oss saknas i sortimentet.
Kött från uppländska gårdar. Missa inte vårt spännande sortiment av goda närproducerade charkuterivaror från Andersson & Tillman AB!

Gemensamt för produkterna i Gourmetgruppens sortiment är att de är enkla att använda, håller hög kvalitet, smakar utsökt, är gjorda på fina råvaror och kan köpas på Skokloster lanthandel!
I vår bake-off hittar du alltid nygräddade kanelbullar, wienerbröd och annat gott. Ta med hem eller köp till en god kopp kaffe och ta en fika hos oss.


Önskemål om varor

Saknar du något i vårt sortiment? Nedan prestenteras de leverantörer vi köper livsmedel ifrån. Besök gärna deras webbplatser och hör av dig till oss om du hittar någon produkt som du skulle vilja att vi tar in i vårt sortiment.

De flesta varorna i lanthandeln köps in från vår huvudleverantör Menigo. Menigo har dock även mängder av produkter som inte ingår i vårt ordinarie sortiment, så ta gärna en titt på deras sortimentslistor och hör av dig med dina önskemål om du vill att vi beställer något som saknas i lanthandeln.
Andersson & Tillman AB är ett matföretag i Uppland som producerar kött- och charkprodukter av hög kvalitet för alla tillfällen och för alla som gillar lite bättre mat. De levererar direkt till oss utan mellanhänder och om du önskar beställa någon av deras produkter som inte finns i lanthandeln är det bara att meddela oss!
Brukar du handla något på Willys eller Hemköp som du saknar i lanthandeln? Inga problem! Vi kan beställa det du önskar från Axfoods sortiment.
Från Gourmetgruppen köper vi in högkvalitativa delikatesser som chark, ost, olja, färsk pasta och vinäger till inläggningar. Givetvis kan vi köpa in andra produkter de vi har i vårt ordinarie sortimentet även från dem om du önskar!